top of page

Hjemmet ditt

Ditt hjem er mye mer enn bare et sted å bo. Det er ditt personlige fristed som skal omfavne og ta vare på deg og dine på ulike måter. Det skal gi deg en følelse av trygghet, tilhørighet og praktisk funksjonalitet i hverdagen. Ditt hjem skal være en refleksjon av din livsstil og hjelpe deg med å forme den hverdagen du ønsker å leve.

Vi mener at et godt og helhetlig design har mye bærekraft i seg. Gjennom å tilby en omfattende og funksjonell møbleringsplan, en harmonisk fargepalett og skreddersydde omgivelser basert på ditt personlige uttrykk, skaper vi et hjem hvor du virkelig vil trives. Vår tilnærming sikrer at farger og møbler beholder sin relevans over tid.

 

Vi er overbevist om at et hjem som er bærekraftig for oss som lever der også betyr mer bærekraftig for naturen. Frisk luft i hjemmet betyr simultant materialer uten kjemisk skadelig stoffer. Ekte planter og naturmaterialer fremfor syntetiske alternativer, betyr mindre plast/mikroplast og syntetiske materialer i omløp. Planlagte og gjennomtenkte valg av farger og møbler, betyr lengre holdbarhet og husglede som betyr mindre hurtig utbytting og færre uheldige impulskjøp. I tillegg slår vi et slag for gjenbruk og gamle skatter i interiøret. De tilfører sjel, historie og unik personlighet mens de samtidig gagner miljøet.

 

La Levende Rom hjelpe deg med å skape et hjem som er både funksjonelt og inspirerende, samtidig som det tar vare på planeten vår. Velkommen til en verden hvor design møter formål og bærekraftige valg gir deg et hjem du vil elske i mange år fremover

FullSizeRender 21.jpg
bottom of page