top of page

Gjestbad og vaskerom

"Johanna lagde to veldig forskjellige forslag, med komplette lister over linker og produkter, effektivt, nydelig og profft. Selv om mannen min er arkitekt og jeg har mye erfaring med innredning selv, var det utrolig godt å få noen øyne på prosjektet utefra, og Johanna kom med flere ideer vi aldri ville tenkt på selv. Vi er kjempefornøyde med samarbeidet og vil ikke nøle med å bruke Johanna igjen. Ingenting å si på prisen heller! Ti stjerner herfra✨"

Beskrivelse

Gjestebad og vaskerom

Eierene ønsket et baderom med flerbruksmuligheter, med både gjestebad og vaskerom, hvor de to var litt skjermet fra hverandre. Vi har lett for å sende interiøret inn i en slags sentrifuge hvor vi presser alt opp etter veggene, så vi så på muligheten for å utnytte plassen bedre ved å t utgangspunkt i senteret av rommet.

I første forslag har vi tatt utgangspunkt i hvor eierene selv hadde tenkt plassering, men også utnyttet mer av plassen til oppbevaring og sentrert skilleveggen i rommet og skapt et spennede element av den.

I andre forslag ville vi utfordre litt mer og plasserte baderomsflasilitetene i midten av rommet, med vaskeromsdelen gjemt bak garderobedører.

Vi fokuserte på å både sørge på rikelig med oppbevaringsmuligheter og et romslig vaskerom, samtidig skape et hyggelig gjestebad for familie og venner.

Eierene er kreative, fargerike og stilbevisste så vi ønsket at estetikken skulle gjenspeile deres personlighet.

Før og "etter"

bottom of page