top of page

Stue og utestue

"I sommer overtok vi mitt barndomshjem, og vi hadde et stort ønske om å gjøre det til «vårt eget» hus. Vi syntes det var vanskelig å komme på gode ideer selv, derfor tok jeg kontakt med Levende rom. Jeg hadde fulgt dem en stund på sosiale medier, og syntes det var veldig spennende med biophilic interior som de introduserte meg for. Og gjett om jeg er glad for at jeg kontaktet dem! De tok jobben med glede, og lagde tre fantastiske forslag til oss som vi aldri hadde klart å tenke ut på egenhånd. Selv om all kommunikasjon var digital, var de svært flinke til å se hva slags familie vi var, og hva vi hadde av ønsker og behov. Kommunikasjonen er veldig god, og de svarer alltid raskt på spørsmål.

Vi har blitt inspirert til å blande og tilpasse de ulike ideene de har presentert, noe som har resultert i et levende og funksjonelt interiør som speiler vår personlighet. Denne erfaringen har ikke bare forbedret vårt hjem, men også vår forståelse for hvordan god design kan forbedre hverdagen.

Jeg kan virkelig varmt anbefale Levende rom!"

Beskrivelse

Stue og utestue

I denne stuen var det flere utfordringer, blant annet at den var veldig lang og smal som kan gjøre innredningen mer tricky, spesielt med en stor, gammel murpeis som spiste mye av plassen. I tillegg var det 3 dører inn og ut av rommet som både spiste veggplass og skapte trafikk igjennom alle sonene.

Det første vi tenkte her var derfor å stenge igjen en dør for å oppnå mer veggplass og skape mer ro og en endestasjon i stua.

 

Kunden hadde også intet mindre enn 100 potteplanter som skulle få plass (ingen utfordring for planteelskere som oss!) og ulike arveskatten som skulle få sin plass i et moderne og varmt familiehjem. Vi laget en plantekasse under de store vinduene som også fungerte som et flerbruksmøbel, både som tv-benk og sittebenk. Kunden ønsket en sone som føltes som et bibliotek, så dette skapte vi rundt et gammelt piano kunden ønsket å beholde.

Et stor saltvannsaquarium skulle få en hedersplass og der skulle være plass til familie og venner på besøk.

Til denne kunden laget vi 3 ulike forslag til både stue og utestue. De tre første bildene under er en røff skisse av "Før" og deretter kommer tre ulike forslag til "Etter".

Før og "etter"

bottom of page