top of page

Kundeomtale kommer...

Beskrivelse

Bim Com

I dette prosjektet var min kunde en arkitekt som ønsket innspill på interiørarkitekturen i to hus han hadde tegnet for en kunde. Kunden hans ville bygge to hus til utleie og videresalg.

Jeg laget et forslag med Biophilic design som mitt viktigste verktøy og foreslo å åpne opp mellom de to etasjene for dobbel takhøyde og maksimalt med dagslys inn i allrommet. Med dobbeltakhøyde og store vinduer ble det da mulighet for å ha et helt tre i rommet. Ved vinduene foreslo jeg en sittebenk langs etter som vil bade i sol og kalle på deg til å sitte og ta kaffen eller barna for å pusle med sitt.

 I tilknytning til dette rommet lot jeg takhøyden over salongen forbli lavere, med mindre eksponerende vinduer og følelsen av mer beskyttelse som et sted å søke tilflukt i om kvelden.

Jeg tok også utgangspunkt i en familie og åpnet opp og utvidet kjøkkenet for mer samhandling og matlaging sammen. For å eliminere en del uro og støy i allrommet laget jeg et dedikert tv-rom som på dagtid dobler som et hjemmekontor. Sofaen på tv-rommet er tenkt sovesofa, så rommet dessuten kan brukes som gjesterom.

Ved inngangspartiet foreslo jeg å ha et dedikert vaskerom og et walk-in til yttertøy ved toalettet.

Sluttkunden endte med å bli så fornøyd med forslaget at han selv ønsket å bo i en av boligene fremfor å videreselge.

Her var fokuset interiørarkitekturen, ikke overflater og møbelvalg.

Før og etter

bottom of page