top of page

Åpen løsning og entre

Screenshot 2024-02-01 at 15.11.58.jpeg

Kundeomtale kommer...

Beskrivelse

Åpen løsning og entré

Her bor det en familie på fire, to voksne og to barn. De ønsket noen gode, funksjonelle løsninger for familielivet og ønsket å få mer farge og natur inn i interiøret. 

I entré foreslo vi et plassbygget system for oppbevaring som samtidig skjuler vannrør og el-skap. Sekker, bagger og skotøy hadde en tendens til å fylle gulvplassen så vi ønsket å utnytte høyden i det lille rommet for å gi alt en plass.

I gjennomgangen til allrommet ville vi skape litt magi på vei inn og tegnet her en installasjon av flere lamper, med hengeplanter på og/eller i mellom.

Huset har åpen løsning og alle rom på ett plan. Det ga mulighet for takvinduer som virkelig vil bringe liv og lys inn i dette hjemmet. 

Vi implementerte mye planter og treverk og to ulike fargeforslag her. I tillegg delte vi rommet inn i mer samlede, avklarte soner. Det skulle gjerne være rom for både voksne og barn, hjemmekontor, lekser, lek, sosiale sammenkomster og familiehygge.

Veggene var delt med ulike overflater, som ikke gjorde rett mot strukturen på huset eller den flotte takhøyden, så vi laget to ulike forslag; ett med slette vegger med farge og ett med glattpanel av furu. 

Her er forslagene vi kom med:

Forslag 1

Fargeforslag 2

Forslag 3

bottom of page