top of page

Nøtterø Bakeri

Horten

"Når jeg skulle ansette noen for å re-designe våre lokaler, var det aldri noen tvil hvem vi ville ha med på laget. Johanna Winter er en tvers igjennom profesjonell og kunnskapsrik person som har stor lidenskap for det hun driver med. Grunnen til at vi valgte å ansette henne, er også hennes helt unike designretning, som sørger for at våre gjester opplever nærende omgivelser, og føler trygget, velbehag og økt trivsel når de er i våre lokaler. Dette har blant annet ført til at gjeldene utsalg med Johannas design, jevnlig øker det daglige salget, med mellom 50-100%. Vi er storfornøyde med vårt samarbeid med Johanna."

Beskrivelse

Nøtterø Bakeri Horten

Nøtterø Bakeri har en gammel og kjær plass i mange vestfoldingers hjerte. De er en familiebedrift som nå drives av 3. generasjon. I deres bakerier ønsket vi å ivareta gamle, lojale kunder så vel som ønske flere nye velkommen. Lokalene i Horten ligger i et gammelt, fint bygårdsbygg, men innsiden var nå slitt og utdatert og hadde behov for en oppgradering.

I Bakeriet har vi fokusert på å skape en god og velkommen, uhøytidelig atmosfære. Et sted alle kan føle seg vel. Treverk, planter, dagslys og farger er noen stikkord her. Vi var og opptatt av å skape ulike soner for gjestene for å gi valgmuligheter som treffer ulike kundegrupper av bakeriet. Både sofasalong med barnekrok, barbord ved vinduet med barstoler, bistrobord med benker langs veggene og en kaffesalong av lenestoler i vinduskroken.

Tidligere måtte man igjennom kafeen for å gå på toalettene og for å gå til uteserveringen. Disse veiene er nå lagt utenom kaféområdet for en mer avslappet og rolig atmosfære for sittende gjester.

Før

Etter

bottom of page