top of page

Gründerhuset Hi5

Tønsberg

IMG_5813.jpg

«Etter at Johanna pusset opp lokalene på Gründerhuset Hi5 har jeg opplevd både økt glede og komfort i arbeidsmiljøet. Ved å redusere stress merker jeg det er lettere å holde fokus på arbeidsoppgavene- noe jeg sårt trenger! Jeg anbefaler henne varmt."

Beskrivelse

Gründerhuset Hi5 Tønsberg

Lokalene på Gründerhuset hadde et veldig godt "skall" å jobbe med! Store vinduer, høyt under taket, åpne og luftige lokaler. Innredningen hadde blitt litt tilfeldig til, som kontorlandskap ofte blir, og bare preg av mye grått og lite hengivenhet.

En svensk studie viser at grått på arbeidsplassen øker stress. Samtidig vet vi at rett bruk av farger, grønne planter og dagslys reduserer stress, øker produktivitet og kreativitet.

Med god hjelp fra fargerådgiver Colux (Jannie) fikk vi fargesatt hele kontoret på dugnad og bygget plantekasser. Vi fjernet store, tunge hyller og bokser og fikk åpnet opp lokale ordentlig, så luft og lys fikk strømme igjennom. 

Arbeidspultene stod veldig fragmentert og inviterte lite til kollegialt fellesskap og gründersparring, så vi satt dem mer samlet og ga samtidig alle arbeidspulten mer dagslys.

Over spisebordet og over pultene hang vi hengeplanter, som er med på å ramme inn sonen og skaper en opplevelse av å være beskyttet, så man instinktivt reduserer stress.

Vi laget en liten lounge for ventende gjester, små pauser og felles morgenkaffe for morgenfuglene.

Før

Etter

bottom of page