top of page

3 tips til å dekorere med planter


Tenk ut av boks...potta.

Planter har naturligvis en dekorativ funksjon (i tillegg til alt det gode det gjør med oss), men planter kan og servere flere funksjoner.


1. Plantekasse - Vi har blitt gode på å bruke plantekasser ute på verandaen og i hagen, så hvorfor ikke ha plantekasser inne? En frodig plantekasse kan fungere som en romskille mellom to soner i et åpent rom. Det vil skape skille uten å hindre lys og vil skape deilig utsikt fra begge soner.

Om du vil begi deg ut på et lite byggeprosjekt kan du finne oppskriften på plantekassene på bildet her.2. Overheng - Ute finner vi oss ofte best til rette under et tre, en parasoll eller pergola. Her opplever vi det trygt og lunt og senker skuldrene. Dette er og en tanke vi kan ta med inn. Med et overheng over spisebordet, dagligstuen, lesekroken, i vinterhagen eller hvor du måtte ønske, får du implementert et område for tilflukt og samtidig skapt liv og farge i taket. Om du er fortrolig med planter eller er up for a challenge kan du bruke ekte klatreplanter. Om du ikke føler deg riktig SÅ modig har du min tillatelse til å bruke kunstige hengeplanter til dette.3. Grønn vegg - En frodig vegg gjør hele rommet betydelig mer levende og mer naturnær. Du kan enten la noen klatreplanter gjøre jobben, du kan henge flere veggpotter med planter i på veggen i en gruppe eller du kan kjøpe noen enkle installasjoner du henger opp og fyller med planter. Se skogluft.com (bildet) feks.


Så planter trenger ikke å være begrenset til potter i hjemmet, vær gjerne litt kreativ for å få det frodig rundt deg!Om du kunne tenke deg flere interiørtips og inspirasjon så sender jeg ut det hver uke! Trykk på knappen og meld deg på for å få det med deg.
xxJW


7 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page