top of page

Lag din egen bordfontene

"Oo! En oase!" utbrøt en av kompisene våre da han så den lille bordfontenen mellom plantene på sjenken her første gang. Han skyndet seg ivrig bort for å inspirere nærmere. Det var en så herlig reaksjon å få på noe man selv har laget og tilført stuen og et uvanlig engasjement på interiøret fra en mannekompis.

Det er noe ekstra ved lyden av vann, syns du ikke? Lyden av vann har beroligende effekt på oss, visste du det? Sånn rent fysiologisk. Kanskje ikke en kjempebombe, jeg mener hvem elsker ikke lyden av lett bølgeskvulp mot skjær eller klukkende bekk i skogen? Du kan så absolutt lage en bekk i stuen din og, men det finnes også enklere måter å tilføre interiøret lyden av vann i bevegelse. Det gir interiøret ekstra liv og frodighet. "En oase", som kompisen vår påpekte. Her er en veldig enkel måte du kan gjøre det på selv.


Du trenger:


En fin og litt dyp bolle, potte/krukke, vase eller liknende du vil ha på utstilling.

En pumpe som denne.

Noen fine stener til å dekke pumpen.

Vann.


1. Sett pumpen i bollen.

2. Dander stenene så den dekker og det ser fint ut.

3. Hell på vann.

4. Sett i kontakten.


Voila! Plasser gjerne bollen blant noen frodige planter, så får du virkelig oasen din! Og vis meg gjerne resultatet.


Stenene i vår fontene er skatter vi plukker med oss når vi er på tur. Det har liksom blitt en egen hyggeting det der; å plukke med skatter til fontenen vår fra rundtomkring.


xxJW


8 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page